PRISER SESONGKORT

 
 

FAMILIETRIBUNE KORTSIDE

Fritt setevalg
Felt  U1/T1/V1
Voksen kr. 1800,-  Barn kr. 600,-,
Familiepakke 1: 2+2 kr. 4200,- Spar kr. 600,-. Tilbudet gj. 2 voksne + 2 barn
Familiepakke 2: 1+1 kr. 2100,- Spar 300,-. Tilbudet gj. 1 voksen + 1 barn

Alle priser er inkl. moms og avgifter

 

TRIBUNE

Fritt setevalg
Felt R1/S1 
Voksen kr. 1800,-  Barn kr. 600,-,

ØVRE LANGSIDE

Fast setevalg
Felt A2/G2  
Voksen kr. 3000,-  Barn kr. 600,-

NEDRE LANGSIDE

Fast setevalg
B1-F1 og Q1-M1
Voksen kr. 3000,-  Barn kr. 600,-,

SUPPORTERFELT

Tigerberget
Tigerberget felt A1
Medlemspris kr. 1400,-
Voksen kr. 1800,-
Barn kr. 600,-

 
 

Spesifikasjoner

 • FORNYELSE: Har du hatt sesongkort 2016 logger du deg inn med brukernavn og passord her. Du kommer rett inn på siden SESONGKORT. Marker de plassene du ønsker å fornye og klikk på FORNY.  Får du ikke opp denne siden med en gang du logger inn, ligger dine sesongkort under SESONGKORT - pek på ditt navn oppe til høyre. For nytt brukernavn og/eller passord send e-post til billetter@ikstart.no.  Din sesongkortplass er reservert til og med søndag 11. desember.
   

 • SESONGKORT FOR BEDRIFT: Dersom du har hatt et sesongkort som er registrert på en bedrift, så må du komme innom Startbutikken (billettkontoret) på Sparebanken Sør Arena for å fornye dette. Send oss gjerne en bestilling på e-post til billetter@ikstart.no slik at vi kan klargjøre sesongkortene i forkant.
   

 • SESONGKORT FOR HANDICAP - OG LEDSAGER:  Sesongkort for HC- og ledsager bestilles på e-post til billetter@ikstart.no Ledsagerbevis må fremvises ved henting/betaling av sesongkortene i Startbutikken.
   

 • SESONGKORT FOR SUPPORTERFELTET TIGERBERGET (FELT A1):  I 2017 er supporterfeltet Tigerberget åpent for alle. Kun medlemmer av Tigerberget har redusert medlemspris på sesongkort på dette feltet, og disse sesongkortene må kjøpes i Startbutikken (billettkontoret 1. etg) ved fremvisning av betalt medlemskap i Tigerberget 2017. Øvrige sesongkort på dette feltet har vanlige kortside-priser og kan kjøpes på nett.
   

 • FAMILIEPAKKER: Kjøper du sesongkort til 2 voksne + 2 barn, eller 1 voksen + 1 barn på vår familietribune på feltene T1,  U1 og V1 på LOS-tribunen i samme transaksjon får du en meget god pakkepris.
   

 • VANDRING: Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å vandre mellom de ulike feltene på stadion. Dette grunnet sikkerhet.
   

 • HENDING AV SESONGKORT: Alle sesongkort som bestilles på nett, hentes i Startbutikken (billettkontoret 1. etg. på Sparebanken Sør Arena i ettertid. Det er ingen utsending av sesongkort per post.


Slik kjøper du sesongkort:

På vår hjemmeside www.ikstart.no  |  E-Post: billetter@ikstart.no  |  Tlf: 38 10 66 66
Alle med oppdatert mailadresse vil ha mulighet til å fornye sitt sesongkort via link som er sendt den enkelte på E-post. Dersom du ikke mottar e-post om fornyelse av ditt sesongkort 2016 mandag 21. november, send oss en e-post til billetter@ikstart.no slik at vi får registret din e-post i systemet. Alle som kjøper sesongkort i Startbutikken i 1. etg. på Sparebanken Sør Arena f.o.m. mandag 21.november vil få kortet med en gang. Alle sesongkort som bestilles på nett, hentes i Startbutikken. Det er ingen utsending av sesongkort per post. Frist for fornyelse av sesongkortplasser fra 2016 er søndag 11. desember.

Åpningstider
Fast åpent torsdager 10-15.30. Frem til jul vil vi ha utvidet åpningstider. Se full oversikt over utvidet åpningstider på ikstart.no.

Ved spørsmål: 
Send e-post til: billetter@ikstart.no.